A Bükk hegység

és az Upponyi-hegység

 

Novemberi hírek.

 

          Először is elnézést szeretnék kérni a hosszú hallgatás miatt. Valójában 'nem hallgattam el', csak más témakörökben dolgoztam, aminek a nagyrésze Kazincbarcika történetére vonatkozott. Mivel ez nem volt összeegyeztethető honlapunk profiljával, így a cikksorozat a témájának sokkal jobban megfelelő Barcikai Históriás honlapon jelentek meg Takács Zsoltnak köszönhetően. Ha van, akit érdekelnek az irományaim, akkor keresse a hat részes Kazincbarcika története röviden - egy kicsit másképp cikksorozatot a fent említett honlapon!

          Sajnos még nem javították ki a helyjelölőket a Google-nál. Még egy kicsit várok, és ha nem történik semmi, akkor valamilyen megoldást keresek a problémára.

          Október 24-én részt vettünk a LÁEV által meghírdetett mahócai vonatozáson, kiegészítve egy kis kirándulással. Az erről készült leírás megtalálható a Túráink menüpont alatt!

          Mint egy jó mackó, én is most már bevonulok a barlangomba. :) Tehát az idén már valószínűleg újabb túra nem lesz, ellenben elkezdem feldolgozni és feltölteni a régieket. Videókkal is bővülni fog az elkövetkezendőkben a honlap.

 

Jó böngészést kívánok!